Monday, April 28, 2008

Wedding Pictures

Saya nak tukar posting ni.Bagi yang dah baca posting lama dan tersinggung,tersalah anggap..harap maaf.I was never complaining about the 6weeks time at all.Macamana bole tibe2 je timbul hal ni?Biarkanlah.Mintak maaf jugak sebab sebut pasal 'NB'.Oklah just a short message from me sebelum disalah intrerpret kan lagi..enjoy the pics and kalau nak tengok live nanti da siap jemput datang umah yer?salam.







5 comments:

Haslinda said...

Oke lah tu 6 weeks siap ada progress update lagik. Saya punya wedding Kid Chan ambik 4 bulan pun belum siap lagi. Layout pun tak mintak approve, sedih jer bila dapat gambar walaupun kita pilih tapi susunan tak best. Huhuu. Btw, layout awak cantik sangat. 6 weeks time tu dah kira ok lah, cuba tanya ramai lagi yang 2-3 bulan pun tak dapat lagi. Benda baik mesti buatnya teliti

deba said...

i was never complaining in the first place.saya hanya menceritakan perjalanan cerita tentang album kahwin saya.kalau saya complain saya tak amik pun candid syndrome ni sebab pasal '6weeks' ni saya dah tahu dari awal lagi from T&C dia.hm..now i know why Saiful Nang called me out of a sudden.

zeezam said...
This comment has been removed by the author.
zeezam said...

ouh thats me and..errmm..her..

far far away said...

u look hot! did i say u look hot? u look HOT! hehe.