Monday, December 22, 2008

Phil & Ted's Stroller




1st pic : Phil & Ted's Sport four-in-one baby stroller
2nd pic: Phil &Ted's Sport four-in-one CAMO baby stroller
3rd pic : 4style of using it . Suitable from infant up to 5 years old.
Oh my god.aku rasa cam nak pengsan kali pertama aku tengok stroller ni.Aku taktau aku jatoh chenta ke aku terseksa.Keghairahan aku dibatasi oleh duit poket yang tak berapa tebal.Aku dah pun tgk secara live stroller ni kat First Few Years,The Curve tetapi bewarna biru.It's a bit bulky i must admit tetapi jika warnanya merah ia akan nampak lebih funky dan stylo dan mengurangkan ke'bulky'an stroller ni.Tapi aku tetap suka dengan 4 way style yang memang nampak very very practical.
Mungkinkah satu hari nanti?Pertama kali dalam hidup aku...aku horny dengan benda.hahaha. >:P



2 comments:

fda said...

kewl gak shopping stroller ni eh.
:D
haha..

jimz said...

salam there....actually saja je am surfing the net and ternampak ur blog..n'way to cut the story short..i nak let go my Gelite double seat 3-wheeler stroller wt accessories like the Phil&Teds which we bought 2 weeks ago..reason to sell bcoz the boys grannies buat surprise belikan another P&T...so dah ada dua...n'way if u or ur frens interested nanti i'll mail u the pics of the stroller...ok then..tq ma'am...salam my mail: shafora_izwa@yahoo.co.uk