Wednesday, December 24, 2008

gathering + reunion

Msg to all..especially Ecah,Yana,Fida,Zetty. Taknak buat gathering kah? Aku sangat rendu korang sehh.Nanti saya dah sarat lagi susah woo...hihi.Ke korang nak melawat aku masa dalam pantang nanti.Tapi tak besh la..nanti takleh ronggeng.hihi.

Sile la bagi suggestion atau komen yang sewajarnya.Kalau boleh taknak la ada yang tak hadir pulak..so kita settingkan masa biar time tu semua free tanpa kesibukan dan benda lain nak buat.Thx !

7 comments:

fda said...

deep..deep..deep
aku kt sri kembangan ni jeh.
boleh roger2.
ecah bile balik kl la boleh jumpe kot.
yana...kt mane skrg.lame kot x tahu cite dea
zet..mcm chipsmore..kejap ade kejap tade
anehhh
aku rendu ko
nk tgk tummmy :D

* ^L i a N a^ * said...

uits aku ada ne . jom jom bile nak ?
aku keja shift jadi kene tgk jadual . korang bg date2 yg suitable .. nnti aku compare dgn jadual aku oke ?

p/s : susah skrg cuti sabtu ahad . asyik keja . boring .
p/s : kene cari kerja laen . duh ..

deba said...

kalau nak buat mini gathering pun bole..ajak la amen dan sesape lagi.kalau bole aku nak sume ade..tanak ade yang tercicir.so kita set la time betul2...

ecah, terbang di awangan said...

aku dh kt kl dh . sebln . sudah ku beritahu kamu kamu dn kamu . aku msg fida kt fs tp dia x jwb . srott . srott . jmpe kt ruma kau je la deep . kau buat mkn2 ok x . ? fida ley amik aku . aku kt kjg ke . krkrkrk .m

* ^L i a N a^ * said...

korang prefer weekdays ke weekend ? kalo weekend aku kena tgk bile offday . tp kena set bebetul lah takut parent aku ade program . or else buat hari biasa . aku byk keja sampai 11 mlm la sampai 2 jan . huhuhu .

ecah, terbang di awangan said...

oo .. aku x kisah sbb aku skrg tgh berhalimunan cuti . yaiyai . tp fida skrg tgh final xm la taboley la pulak kuar jln2 . jd bagaimana . ? aku sengkek . boley x kite kmpul kt ruma sape2 je . ahahahhaha .. siyes aku sengkek .

* ^L i a N a^ * said...

rumah ko bole ? hihkihkhikh :P
mau order sate .. mcm open hse raya dlu kala .