Saturday, December 27, 2008

mini gath update

eisk..laki aku feeling tgk cite hindustan. Bobby to be exact. iskk aku pon ikot feeling nih..menari2 ngan lagu dia.pastu sedey pulak..aku malas nak tgk.aku online forum ngan update blog ni sambil meneruskan pencarian 'stroller' idaman aku. hihi.
sambil tu ym ngan yana bincang pasal gath jugak...


btw..buat yang beminat nak gi mini gath tu..bagi la cadangan seperti berikut di komen :-

1. tarikh (weekend @ weekday supaya dpt disesuaikan dengan ke'free'an semua)
2. venue ( kedai makan mane..atau bekumpul dimana dan gerak kemana etc. )
3. confirmation (siapa yang confirm datang dan berminat nak attend mini gath ni..)


note : skang ni ada cadangan jumpa di one utama atas faktor kurang sesak dan selesa.sesape yang naek lrt bole drop di kj atau tmn bahagia dan akan dijemput oleh cik yana. hanya sekadar cadangan...sila utarakan cadangan anda sendiri.thx guys!

14 comments:

* ^L i a N a^ * said...

tarikh - 7/8 jan rabu/khamis
tempat cadangan : one utama
aktiviti : jalan2 / makan2 / movie / snappie snappie / chitchatting

deba said...

ok thx yana

far far away said...

aku nak pegi bole tak cik yana jemput aku kat sydney?
heheeeee...

* ^L i a N a^ * said...

kalau ku mampu , bisa aja ke sydney menjemput kamu kerna kupon belum penah sampei sana . hehe .

kaw tabalek ke itek oit ke negara terchenta ?

ecah, terbang di awangan said...

kahkrhakrh . jemput kt sidney pulak . haih . aku ade prob la . date x boley dn juge duit xde . ade rm3 je . aku krisis keluarga xnk bg duit skrg . kesian x aku . ? huhu

en_me said...

hi akak ittewww.. salammmz

fda said...

deep..
bila kah?
huem aku dh coti nih..
:D

fda said...

korggg.. add kat facebook k :D

ecah, terbang di awangan said...

ari biase la kalau buley . tp btau dlu yeh ari ape . ohox .

far far away said...

cik yana, tak balik lah..
bukan lame sgt pun kat sini..better to embrace every moment
hehe

* ^L i a N a^ * said...

shall we meet this weekend if possible ?
mane yg ada cukupla . nk tunggu semua free mmg leceh .

deba said...

tau takpe..

ecah, terbang di awangan said...

aku skrg dh x blk miri dh . aku tukar cmpus kt subang . so ulang alik dr rumah . if jmpe ahd x boley, ari lain boley . tp ari biase korg ckp ari ape, aku tgk jadual kls dlu egh . hehe . tp fida senyap je . knpe egh . dia dh abis xm pon .

* ^L i a N a^ * said...

sabtu ne ? tetapi aku habis kerja kol 4:30 so bole la berjumpa .. amcam ?